Een city car is meer dan alleen een vervoersmiddel; het is een symbool van de moderne levensstijl. In een wereld waarin snelheid, gemak en bewuste keuzes centraal staan, schittert de city car als het ultieme voertuig dat perfect aansluit bij de behoeften van het hedendaagse stadsleven. 

Modellen.

Deze leuke, mooi uitgeruste wagens kan je besturen vanaf 16 jaar, met een am- of bromfietsrijbewijs.
Ben je ouder dan 61 jaar? Dan heb je helemaal geen rijbewijs nodig. Deze ‘autos zonder rijbewijs’ rijden max 45 km/u.
Bekijk ons aanbod, steeds van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit.

We hebben onder andere enkele zeer interessante, volledig elektrische kleine bestelwagens en scooters op 3 wielen.

Waarom kiezen voor een brommobiel?

  • Leuke, comfortabele wagens die mooi uitgerust zijn.
  • Veel veiliger én droger dan een scooter of (elektrische) fiets.
  • Ruime koffer, makkelijk parkeren.
  • Rijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs, vanaf 61 jaar zonder rijbewijs.
  • Maximum snelheid 45 km/u.
  • Geen wegentaksen of autokeuring.

Ontdek de brommobiel modellen

Ligier JS 50

Model bekijken

Ligier JS 60

mODEL BEKIJKEN

Ligier Myli

100% elektrisch

Model bekijken

Microcar Due

Model bekijken

Microcar MGO

Model bekijken

Brommobielen op voorraad

Ontdek onze direct leverbare brommobielen en scooters.

bekijk onze voorraad

Voor wie is een brommobiel?

Senioren

Heel wat senioren rijden met een brommobiel rond. Dat kan interessant zijn als je rijbewijs niet verlengd wordt, of als je door omstandigheden niet meer kan of mag met een gewone auto rijden. Ben je 61 jaar of ouder? Dan heb je zelfs geen rijbewijs nodig om met een brommobiel te rijden.

Mensen zonder autorijbewijs

Een brommobiel is de mobiliteitsoplossing voor mensen met een lichte beperking of voor wie het behalen van een rijbewijs moeilijk is. Persoonlijk advies geven we je bij Caramel City graag mee.

Jongeren van 16 tot 18 jaar

Als je tussen 16 en 18 jaar bent, en je wil al graag autorijden, dan kan dat perfect met een brommobiel – op voorwaarde dat je een bromfietsrijbewijs bezit (am-rijbewijs)

Oplossingen voor bedrijven

Ligier biedt met Ligier Professional een zeer mooie oplossing op vlak van kleine elektrische bestelwagens. De Pulse 3 wordt vaak gebruikt door postbedrijven, de Pulse 4 is modulair en multifunctioneel. Perfecte voertuigen voor bv in de stad, leveringen voor de last mile!

Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.

De geschiedenis van Ligier