Wendbaar en functioneel.

Als je jou veelvuldig verplaatst in steden, is een elektrische brommobiel van Ligier Professional of Microcar mogelijk het ideale vervoermiddel voor jou. Met een snelheid van 45 km/u kan je perfect meebollen met de rest van het verkeer in de steden. Je reist uiterst comfortabel, want de meeste van deze voertuigen zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, airconditioning en lederen bekleding. Ook Apple Carplay behoort tot de mogelijkheden. Kortom, al het comfort en de luxe die je ook gewend bent in jouw personenauto.

Modellen.

Ligier Pro – PULSE 4

Het professioneel elektrisch bedrijfsvoertuig

Kleine vrachtwagen, groots in zijn daadkracht. De Ligier Pulse 4 is een duurzame mobiliteitskeuze aangezien deze 100% elektrisch is. Geen logistieke uitdaging is dit voertuig te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het unieke clipsysteem, een exclusieve Ligier innovatie.

De Ligier Pulse 4 is beschikbaar in een korte versie die met een AM-rijbewijs al vanaf 16 jaar bestuurd mag worden én in een korte en lange versie voor een standaard rijbewijs.

Neem contact op Ontdek de pulse 4

Ligier Pro – PULSE 3

De professionele elektrische driewielscooter

De Pulse 3 is een elektrische scooter met drie wielen die makkelijk te besturen is. Deze scooter is ideaal om te manoeuvreren in het verkeer. Bovendien is de Pulse 3 uitgerust met het pendelsysteem, een exclusieve Ligier Professional tool. Dit hulpprogramma is 100% aanpasbaar aan de behoeften van professionals in transport en logistiek.

De Pulse 3 is een flexibel voertuig dat bijzonder populair is bij de Europese postbedrijven, zoals bijvoorbeeld de Franse Post.

Neem contact op Ontdek de pulse 3

Microcar – m.cross

Het allround gebruiksvoertuig

Een kleine bedrijfswagen? Of een auto voor in jouw vrije tijd? Waarom kiezen, de Microcar M. Cross is het allebei! Je gaat naar waar je wil en je neemt mee wat je wil, want de M. Cross is uiterst praktisch, modulair en slim.

Leverbaar in twee uitvoeringen, die zich kunnen aanpassen aan jouw activiteiten. En je bestuurt de Microcar M. Cross met een AM-rijbewijs tot 45 km/u: zorgeloze mobiliteit voor jong en oud!

Neem contact op Ontdek de M.Cross

Over Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.

Nice to meet you! 

Ons gespecialiseerd fleet team adviseert je graag met persoonlijk advies.

Niels De Busschere
Fleet advisor