ONDERHOUD EN HERSTELLING

ONDERHOUD EN HERSTELLING

Onderhoud of herstelling aan jouw Ligier of Microcar brommobiel nodig? Bij Caramel City ben je aan het juiste adres voor een topservice.

Wij beschikken over alle technische kennis over Ligier en Microcar, maar ook met een brommobiel van een ander merk (bv. Aixam) ben je van harte welkom voor onderhouds- en herstellingswerkzaamheden. Alle merken welkom!

De fabrikant raadt aan om na iedere 5.000 kilometer op onderhoud te komen met een Ligier of Microcar brommobiel. Wij adviseren jou om dit op te volgen als je lang plezier van jouw brommobiel wil hebben.

Maak een afspraak

CONTROLE OP TAL VAN PUNTEN

Als brommobielexpert kijken wij jouw voertuig tijdens een onderhoud op tal van punten na zodat een klein defect geen grote gevolgschade kan veroorzaken. Kom tijdig op onderhoud zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wist je trouwens dat je ook met jouw Aixam brommobiel bij ons terecht kan voor onderhoud en herstelling?

Heb je een vraag? Aarzel niet om ons te mailen of bellen. Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Contact opnemen

EXTRA SERVICES

Als technische brommobielexpert bieden wij meer aan dan enkel onderhoud. Ook voor schade aan jouw brommobiel, airco onderhoud en herstel, bandenwissel, etc. kan je bij Caramel City in Roeselare of Kortrijk terecht. Wij lossen het voor je op!

Wil je een afspraak maken voor een onderhoud of heb je een ander probleem met jouw brommobiel? Je bent altijd welkom bij ons. Al onze contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Maak een afspraak

Contacteer ons