Hoe werkt het?

Makkelijk, betrouwbaar en mét persoonlijke service een nieuwe wagen kopen.

Upload Image...
Wagen shoppen

Jouw match vinden

Zoek jouw droomauto via onze matchfinder. Vanuit jouw zetel kan je rustig online een wagen zoeken Hulp nodig bij het kiezen? Gregory en Guillian zijn bereikbaar voor persoonlijk advies bij elke stap. 7 dagen op 7, ook in weekends en buiten de kantooruren. 

ZOEK JOUW WAGEN
Heb je jouw match gevonden

Reserveer jouw wagen

1. JA! Reserveren
Nu ben je zeker dat de wagen 3 dagen enkel voor jou beschikbaar is. We maken een afspraak zodat u de wagen kunt bezichtigen dan beslist u of u hem neemt of niet.

2. NEE! Maak een afspraak om langs te komen
Dan kijken we samen in ons assortiment of u de juiste keuze gemaakt hebt. Wij geven je graag persoonlijk advies zodat je zeker bent van je stuk.

Afspraak maken
Upload Image...
Upload Image...
Huidige wagen

Wagen inruilen

Wens je jouw huidige wagen in te ruilen. Dat kan! Wij staan aan uw zijde bij de verkoop van uw wagen. De wagen wordt aangeboden bij verschillende handelaars en u krijgt het hoogste bod. Zo ben je zeker van een goede prijs. De prijs kunnen we ook onmiddellijk bepalen, zo hoeft u niet te wachten om de deal met ons te sluiten.

Je laat hem met een gerust hart over aan Caramel City en je doet een sweet deal!

We geven jou graag advies

Financieren en verzekeren

Caramel City helpt je graag verder met het financieren en verzekeren van uw nieuwe voertuig. Onze financieringsvoorwaarden zijn bij de scherpste van de markt en Caramel Insurance zorgt ervoor dat u onbezorgd op weg kunt gaan. Door uw wagen te laten financieren en verzekeren bij Caramel City heeft u een all-in formule met 1 contact voor al uw zorgen. Zo hoeft u niet heen en terug te mailen voor de inschrijving en verzekering van uw voertuig. Bij Caramel City willen we klanten voor het leven en niet voor even!

Afspraak maken
Upload Image...
Upload Image...
Aan jou de keuze

Afhalen of levering bij jou thuis

Caramel City werkt op maat van de klant. Daarom laten we ú de keuze of u liever uw voertuig ophaalt bij Caramel City of u hem liever thuis laat bezorgen. In ieder geval zorgen we voor een feestelijke aflevering die u nooit meer zult vergeten.