De Myli is dé trendy en hippe city car op de markt.

Ontdek een originele en betaalbare manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd mobiliteit te bieden aan u en uw medewerkers!

Schrijf mij in op de nieuwsbrief

De Myli is een elektrische stadswagen die niet langer is dan 3m en niet breder dan 1m60. Dit zorgt ervoor dat je er wel 2 op een parkeerplek kan plaatsen.

Er zijn 3 batterijpakketten mogelijk van 4,14 kWh, 8,28 kWh en 12,42 kWh. Deze gaan gepaard met een rijbereik van 63km, 123km en zelfs 192km. Van laadstress is hier dus geen sprake om door de stad te cruisen.

De Myli bereikt een maximumsnelheid 45 km/u, ruim voldoende om in de stad rond te rijden. Het voordeel is dat je helemaal geen rijbewijs nodig hebt om hiermee te rijden. Als je met een scooter mag rijden, dan ook met een Myli. Dit zelfs vanaf 16 jaar.

Je kan met 2 personen plaatsnemen in de Myli en je hebt nog een heel ruime koffer ter beschikking. Als je dus wat spullen voor jouw zaak moet vervoeren, kan dit perfect.

Ik heb interesse Download brochure

We spreken van een goedkope mobiliteitsoplossing omdat de Myli een stuk goedkoper is dan een full elektrische wagen. De vanafprijs van de Myli is 13.995€ btw incl. Dit is voor de versie met het kleinste batterijpakket van 4,14 kWh goed voor 63 km rijbereik. De duurste variant van de Myli komt op 22.925€ btw incl. Dan krijg je de meeste uitgeruste Myli met airco, apple carplay/android auto, verwarmde bestuurdersstoel, hip design, 16” zwarte velgen. Deze heeft ook het zwaarste batterijpakket van 12,42 kWh en rijdt 192 km ver.

Speciaal voor zelfstandigen hebben we een interessant financieringsaanbod uitgewerkt:

Financiële renting met looptijd van 36 maand en 5000 km per jaar.

  • Myli E.pic 8,28 kWh batterij: 279€ excl btw/maand
  • Myli R.ebel 12,42 kWh batterij: 329€ excl btw/maand

Na deze periode heeft u de optie om de Myli aan te kopen of terug te geven aan Ligier waardoor u geen enkel risico loopt.

Als u dus een promowagen wilt die duurzaam, ecologisch, hip en trendy is, dan kunt u voor 279€ excl btw per maand hiervan genieten. Op jaarbasis kost deze investering jouw dus slechts 3300€ excl btw!

Lijkt je dit wel iets en wil je de Myli graag eens testen? Laat je gegevens hier dan achter en we nemen contact!

Vraag meer info Download brochure
P.S.: Wist je dat reclame maken in de lokale krant en dit slechts 2 keer per jaar al gauw € 4000 kost?
Volgens ons kan je met een krant niet rijden en met een Myli wel. De keuze is snel gemaakt toch?

Nice to meet you! 

Niels De Busschere
Zaakvoerder