OVER XBUS

De toekomst van mobiliteit

De XBUS is dé innovatie in de nieuwe wereld van mobiliteit. Onze wagens moeten groener en duurzamer worden. We zijn vertrokken vanuit die gedachte en bieden met onze voertuigen een antwoord op al deze uitdagingen.
De XBUS is voor iedereen! Door zijn verschillende modules kan je hem zowel privé gebruiken als voor het bedrijf. Lees hieronder waarom de XBUS de uitvinding van het moment is.

Uitdaging 1

MILIEUVRIENDELIJK

Elke dag opnieuw in het nieuws hoor je dat wagens een grote impact hebben op het milieu en je weet niet meer of jouw huidige wagen zal voldoen aan de normen in de toekomst. XBUS is volledig elektrisch en dus niet vervuilend. Het is jouw garantie op de toekomst.
Daarnaast zijn er zonnepanelen geïntegreerd in het dak van het voertuig waardoor je tot 200km kan bijladen iedere dag.
Heb je ook al kopzorgen over de energie bij jouw thuis? Zal ik een thuisbatterij moeten installeren om mijn dagelijkse energie op te slaan. Ook hier heeft de XBUS een antwoord op. Hij is jouw mobiele thuisbatterij. Hoe is dat mogelijk hoor ik je al zeggen? De XBUS is uitgerust met het Vehicle-to-Grid systeem. Dit betekent dat hij zowel energie kan afnemen van jouw elektriciteit als ook elektriciteit leveren aan jouw huis. Ja, u hoort het goed! Als je thuiskomt sluit je de XBUS aan op jouw laadpunt en voorziet hij jouw huis van elektriciteit die je overdag hebt opgeladen. Van zodra jouw energieverbruik die avond weer gedaald is, laadt de XBUS weer op met veel goedkopere energie. De XBUS als jouw nieuwe thuisbatterij! Energie en mobiliteit in 1 product.

Uitdaging 2

Actieradius

Wel al eens nagedacht over een elektrische wagen, maar heb je de vrees om niet altijd tot jouw bestemming te geraken? De XBUS kan je voorzien van voldoende batterijen om 600 km ver te rijden. Daarnaast laden de zonnepanelen ook nog eens jouw auto op terwijl je rijdt én regenereert hij ook de batterijen van jouw XBUS terwijl je remt.

Uitdaging 3

PRIJS

Elektrische auto’s zijn vandaag de dag een pak duurder dan de verbrandingsmotoren die we gewoon zijn. Dit komt omdat autobouwers hun huidige modellen moeten aanpassen aan de elektrische motor. XBUS doet net het omgekeerde. We vertrekken van de elektrische motor en bouwen en voertuig dat er aan voldoet rond. Door zijn iconische looks te hanteren, heb je een prachtvoertuig tegen een comfortabele prijs. Onthoud ook dat de batterij van jouw voertuig de waarde in de toekomst van jouw auto garandeert.

Configureer jouw xbus
Uitdaging 4

MODULAIR

Welk type wagen heb ik nu nodig elke dag? Om op reis te gaan wil ik graag veel ruimte, en in de stad hoef ik niet veel mee te hebben. In het weekend wil ik ook graag eens naar het containerpark met de wagen. De XBUS heeft maar liefst 9 verschillende modules waar je uit kan kiezen. Dit gaat van een type bestelwagen, tot busje, tot zelfs een camper. Dit is nog niet alles. Je kan namelijk verschillende modules kopen en hetzelfde standaardvoertuig gebruiken. Wij plaatsen de module die je bijgenomen hebt op jouw bestaande voertuig en zo heb je 2 of meer voertuigen in 1 klap. Je moet de XBUS eigenlijk zien als een soort “LEGO-principe”, waar je door verschillende blokken te monteren, je jouw eigen voertuig kan aanpassen naar jouw wensen.

Ontdek de verschillende modules
B2B

VOOR UW BEDRIJF?

De XBUS is voor veel bedrijven een prachtig product. We moeten allemaal vergroenen. Er zijn echter nog veel raadsels op vandaag en veel uitdagingen waar je mee moet omgaan. De XBUS biedt je alvast volgende zaken:

  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • Actieradius 600km
  • Verwisselbare accu packs
  • Geïntegreerde zonnepanelen
  • Groot laadvermogen
  • Verschillende modules mogelijk op 1 voertuig
  • Heel sterke prijs
  • Groen imago

Wij komen graag langs bij u op het bedrijf om te zien welke meerwaarde de XBUS voor u kan bieden.

ONS TEAM CONTACTEER ONS
Made in Germany with love

Electric brands

De XBUS is ontworpen en wordt geproduceerd in Duitsland. Bezoek zeker eens de website van Electric Brand en kom alles te weten over deze “Love Brand”

Lees meer
Milieuvriendelijk

95% recycleerbaar

De XBUS werd ontwikkeld vanuit de visie om een van de meest milieuvriendelijke voertuigen op de markt te zijn. Dit wordt niet alleen gemeten aan de hand van de uitstoot tijdens het rijden, maar ook met betrekking tot de productie en recycling. Op de website van Electric Brands is te lezen hoeveel CO2 ze bespareen tov andere fabrikanten.

Lees meer
FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

We kunnen ons inbeelden dat u nog vragen heeft. Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden van onze klanten voor u in kaart gebracht

bezoek de FAQ
Mobiliteit in de stad
voor iedereen

XBUS

Ligier

ga verder

Microcar

gA VERDER

Pro

GA VERDER

Caramel City

Caramel City is onderdeel van de Autogroep Bariseau Mottrie. Met ons mobiliteitsconcept caramel city hebben wij een gamma aan mobiliteit voor in en rond de stad. 

Meer weten

Bij Caramel City is het leuk om een nieuw voertuig te kopen. Ons team geeft u heel persoonlijk advies en wij zorgen dat u onder de indruk bent van onze service. Ook na de aankoop!

Over ons
Nice to meet you

Caramel team

Niels De Busschere
Zaakvoerder

Gregory Mezieres
Sales manager

Guillian Ververken
Customer advisor

Op zoek naar een direct leverbare wagen?

Bekijk ons wagens in voorraad.

Onze merken

Caramel City

Newsletter