Een brommobiel als bedrijfsvoertuig:
wendbaar en functioneel

Als je jou veelvuldig verplaatst in steden, is een elektrische brommobiel van Ligier Professional of Microcar mogelijk het ideale vervoermiddel voor jou. Met een snelheid van 45 km/u kan je perfect meebollen met de rest van het verkeer in de steden. Je reist uiterst comfortabel, want de meeste van deze voertuigen zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, airconditioning en lederen bekleding. Ook Apple Carplay behoort tot de mogelijkheden. Kortom, al het comfort en de luxe die je ook gewend bent in jouw personenauto.

Ontdek de verschillende modellen

PULSE 4

Het professionele elektrische bedrijfsvoertuig

Kleine vrachtwagen, groots in zijn dadendrang. Dat is de Ligier Pulse 4. Een duurzame keus, want de Pulse 4 is 100% elektrisch. Geen logistieke uitdaging is te gek, want deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Bijvoorbeeld met zijn unieke Clip-systeem, een exclusieve Ligier innovatie!

Leverbaar in een korte versie die met AM-rijbewijs al vanaf 16 jaar bestuurd mag worden én in een korte en lange versie voor een standaard rijbewijs.

Ontdek de pulse 4

PULSE 3

De professionele elektrische driewielscooter

De Pulse 3 is een elektrische scooter met drie wielen, is handzaam, veilig, gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren en is uitgerust met het pendelsysteem, een exclusieve Ligier Professional. 100% aanpasbaar, past dit hulpprogramma zich aan de behoeften van professionals in transport en logistiek aan.

De Pulse 3, een voertuig dat bijzonder populair is bij de Europese Post en in het bijzonder de Franse Post!

Ontdek de pulse 3

Microcar m.cross

Het allround gebruiksvoertuig.

Een kleine bedrijfswagen? Of een auto voor in uw vrije tijd? Waarom kiezen, de Microcar M-Cross is het allebei! U gaat heen waar u wilt en u neemt mee wat u wilt, want de M-Cross is uiterst praktisch, modulair en slim.

Leverbaar in twee uitvoeringen, die zich kunnen aanpassen aan uw activiteiten. En u rijdt de Microcar M-Cross met AM-rijbewijs tot 45 km/u: zorgeloze mobiliteit voor jong en oud!

Ontdek de M.CROSS

Jouw fleet partner

Ons gespecialiseerd fleet team adviseert u graag met persoonlijk advies.

Contacteer ons

Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.